En verden uten religion – del 2

Det er nå gått 18 dager siden massakren i Paris. Og man strever med å tenke ut strategier for å hindre fremmedkrigere og andre truende elementer i det muslimske miljøet fra å utføre nye terrorhandlinger. Men jeg har ikke sett en eneste gang at noen har foreslått å eliminere noe av trusselen fra voldelig islamisme ved å opplyse de potensielt farlige islamistene om at deres gud sannsynligvis ikke eksisterer. Vi skal ikke fortelle dem at deres gud helt sikkert ikke eksisterer, det fører ikke frem. Vi skal bare så tvil. Vi skal bare antyde at guden deres kanskje ikke eksisterer, kanskje var denne guden bare noe Muhammed fant opp. Det finnes ingen vitner til noen kontakt mellom engelen Gabriel og Muhammed. Så alt kan være oppdiktet.

Og vi bør legge vekt på de mest latterlige innslagene i religionen deres, for eksempel at en muslim som dør i kampen for islam, får tilgang til 72 jomfruer i himmelen. Dette påfunnet kommer neppe fra Allah, dette har alle kjennemerker på at det kommer fra et menneske, en mann. For det er bare et mannfolk som vil fantasere om jomfruer. Det kan se ut som det å lokke med jomfruer var et ganske smart trekk av Muhammed, men på den annen side avslører han seg, for det er ikke noe guddommelig over et slikt løfte. Intelligente muslimer burde ha gjennomskuet dette forlengs.

Vi må også passe på å nevne at heller ikke den kristne guden synes å eksistere.

Hadde vi hatt dette på lærerplanen i grunnskolen i de siste 20 årene for eksempel, så hadde vi kanskje ikke hatt noe terrortrussel i Norge i det hele tatt. (Det er muligens litt optimistisk å tro det, men jeg er nokså sikker på at det hadde hjulpet noe.)

Men hvorfor er det ingen som foreslår dette? Selvfølgelig på grunn av de kristne. Hvis dagens regjering skulle forslå noe sånt vil de få Kristelig folkeparti på nakken. Så ingen skal fortelle meg at de troende ikke lenger har makt i Norge.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s