Forbrukerfiendtlig byråkrati – Del 4

Min kone og jeg har felles bankkonto. Kontoen står i mitt navn. Samtidig har min kone en annen konto som hun bruker til et meget spesielt formål. Hun ønsker ikke bevegelser på denne konto i forbindelse med transaksjoner som ikke har med dette spesielle formålet å gjøre. Men restskatten til min kone kommer alltid på denne kontoen. Jeg har bedt i brevs form om å få endret på dette og å få overført restskatten til vår felles brukskonto. Men i sitt svar skriver kommunekassereren: ”Valg av kontonummer blir foretatt etter samarbeid mellom bankene og Skattedirektoratet. … Vi har ingen mulighet til å påvirke valg av dette kontonummeret. … Felles bankkonto kan ikke benyttes”. Hvilken interesse tjener dette? I alle fall ikke våre som skattebetalere.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s