Mot et postkristent Norge – del 2

Endringer i Grunnlov, statsbudsjett og forskning.

  1. Grunnloven vil bli endret, slik at den vil bli uten referanser til Gud eller religion.
  2. Det vil bli endringer i fremtidige statsbudsjetteter. De enkelte religioner i Norge må klare seg selv økonomisk, det kommer ingen støtte fra staten. For hvorfor i all verden skal man bruke penger på å støtte troen på et fantasivesen. Dette kan føre til en besparelse for staten på 3 – 6 milliarder kroner i året. Penger som kan brukes til mer nyttige ting.
  3. Siden all forskning på de teologiske fakulteter i Norge har som premiss at guder eksisterer, så vil det statsfinansierte Teologiske fakultet opphøre å eksistere. Hvis de gjenværende kristne ønsker å beholde Menighetsfakultetet, så må de få lov til det, men det må fristilles fra universitetet og finansieres utelukkende av private kilder.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s