Bør man hate de kristne? – del 3

3)  Når en KRF-politiker på Stortinget argumenterer for en sak, så føler man hele tiden en bakenforliggende skjult agenda. Det fremstilles som at det er i landets og befolkningens interesse at FRP-politikerens sak vinner frem. Men lytter man kritisk så oppdager man fort at det er Guds interesser eller vilje man forsøke å imøtekomme. Det man tror er Guds vilje prioriteres, men dette holder man skjult for tilhørerne. KRF tillater for eksempel ikke eutanasi i Norge (selv om mange tusen mennesker i Norge med store lidelser ønsker det), fordi de mener alt liv er hellig og at Gud ikke liker at man tar liv, de er imot abort av samme grunn og de er motstandere av homofile ekteskap fordi de tror Gud ikke liker det. Jeg vil tro mange flere enn meg irriteres over dette falskspillet. Det blir en stor lette å slippe den slags innlegg når KRF før eller siden kommer under sperregrensen. Det er jo en smart strategi for Krf å skjule sine virkelige motiver på denne måten. For hvis de forsvarer sin holdning med å henvise til Gud, så vil straks en politiker som ikke er troende be om ordet og påpeke at det jo er veldig lite sannsynlig at den kristne guden eksisterer. Og Krf-politikeren vil ha tapt sin sak. Krf-politikere provoserer ved å operere med en slik skjult agenda, men vi får prøve å la være å hate dem for det.

Dette er det tredje og siste innlegg i denne serien på 3. Som man skjønner er det mye man kan irriteres over i kristendommen og mye man skulle ønske å bli spart for. Men å hate de kristne for alt det tåpelige som skjer innenfor religionen har ingen hensikt

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s