Et kritisk blikk på Guds egenskaper – Del 8

  1. Konklusjon

Det ser ikke ut til at de kristne har et ærlig forhold til sin Gud. Som vi har sett så er ikke Gud på noen som helst måte perfekt. Han har ingen av de egenskapene som han tillegges. De kristne dikter opp en mengde gode egenskaper ved Gud, men sjekker ikke om det de påstår om Gud stemmer med det som står i Bibelen. Den som leser Bibelen vil finne at Gud har en mengde meget usympatiske trekk. Den siste natten før Moses og jødene startet sin eksodus fra Egypt, drepte Gud alle de førstefødte ikke-jødiske barn i landet. Og dette er bare ett av mange eksempler på avskyelige handlinger fra Guds side. Kan en Gud som utfører noe sånt kalles god og kjærlig? Vel, han var hjelpsom mot Moses og hans stamme, men han var definitivt ikke god og kjærlig mot egypterne. Og skulle ikke Gud være gud for hele menneskeheten? Og på samme tid, hva gjorde Gud for indianerne i Amerika, for aboriginene i Australia, for kineserne i Asia og for de svarte i Afrika? Tydeligvis ingen ting. Han var bare opptatt med å hjelpe én utvalgt folkestamme. Så når de kristne påstår at Gud er god og kjærlig, så holder de seg ikke til sannheten. Det åttende bud sier at man ikke skal tale usant om sin neste. Men å snakke usant om Gud er tydeligvis helt i orden. De kristne får ha meg unnskyldt, men den kristne religionen byr meg imot. Det er helt utrolig at intelligente mennesker i vår opplyste tid fremdeles tror på dette vesen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s