Hvordan bli kvitt terrorismen?

Theresa May sier i forbindelse med siste terrorhandling i London at 1) vi må overbevise folk om at våre verdier er bedre, 2) vi må forhindre spredning av radikal islamittisk propaganda på nett, 3) vi må ikke gi terroristene en sikker havn, 4) det er for mye toleranse for ekstremisme i landet vårt og 5) vi må samle oss som en nasjon, og ikke leve livene våre i separate, segregerte samfunn, men i ett Storbritania.

Her er det mange fine ord, men det viktigste tiltaket, det viktigste grepet vi kan ta for å motarbeide terrorisme det nevner hun ikke med et eneste ord. Nemlig at vi må overbevise de potensielle terroristene om at guden deres ikke eksisterer. Hvis vi klarer det, så vil terrorismen forsvinne av seg selv. Det er merkelelig at det synes å være tabu, både i England, Norge og andre land å nevne som en mulighet at guder ikke eksisterer. Politikere tør ikke nevne det fordi de da vil støte fra seg kristne velgere (og noen politikere tror vel selv på Gud), og andre debattanter kvier seg for å nevne denne mulighet fordi de kanskje har en bestemor eller en venn som tror på Gud. En innvandrer som ikke tror på Gud vil aldri finne på å begå terrorhandlinger, så la oss arbeide for at ateistiske synspunkter får innpass i muslimske miljøer i Norge.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s