Små glimt fra mitt liv – del 1

  Hver søndag i de kommende ukene skal jeg hente frem noen hendelser fra mitt liv, hendelser som ikke kan sies å ha vært noen vendepunkter i min tilværelse eller ellers å ha hatt noen vesentlig betydning for min karriere eller min livssituasjon. Det er likevel hendelser som jeg en gang i blant vender tilbake til og som jeg henter frem fra hukommelsen med en viss glede.

  1. Gjestene blir værende selv om vertinnen går og legger seg. Noen måneder etter at jeg giftet meg, hadde Alice og jeg besøk av en kvinnelig kollega på min arbeidsplass og hennes mann. Det ble mye fagprat etter hvert og Alice, som ennå ikke forsto alt som ble sagt på norsk, puslet med ting for seg selv. Snart var det sengetid, men praten fortsatte. Alice ble trøtt og ønsket å legge seg. Men vi hadde ikke hatt råd til å kjøpe seng ennå, så vi sov på en sovesofa i stuen. Med litt bistand fra våre gjester omgjorde vi sovesofaen til seng og Alice la seg med dynen over i den halvdelen sengen som stod inntil veggen. Etter hvert sovnet hun, mens samtalen mellom oss tre fortsatte ut i de små timer.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s