Små glimt fra mitt liv – del 3

                                3. Et stevne på Bislett.

De syv første årene vi var gift bodde Alice og jeg bare noen hundre meter fra Bislett stadion. Også den gangen var det hvert år et stort sommer-stevne i friidrett med internasjonal deltagelse på denne stadion. Alice kjente ikke navnet på en eneste idrettsstjerne, men likevel sa hun seg interessert i å bli med å se på dette stevnet i ett av årene. Vi fant en plass på første benk i begynnelsen av svingen ved mållinjen. Under stevnet gikk selvfølgelig mange journalister og fotografer rundt om inne på arenaen. Under et opphold mellom to øvelser la jeg merke til en fotograf som kom rett mot oss fra andre siden av stevneplassen. Da han kom nærmere så jeg at det var Thorleif Schjelderup, kjent norsk skihopper og forfatter (han var også kjent for å være gift med den amerikanske sangerinnen Anna Brown). Nokså overraskende for oss henvendte seg til Alice og spurte om han kunne få tatt noen bilder av henne. Det fikk han lov til og han tok noen bilder fra forskjellige vinkler. Etterpå stilte han noen spørsmål til Alice og han fikk hennes navn og arbeidssted. Noen dager etter kom han innom Hotell Continental hvor Alice arbeidet og ga henne kopier av bildene. Men han var tydeligvis ikke fornøyd med resultat for Alice hørte ikke noe mere fra ham. Dette er det eneste jeg husker fra dette stevnet. Jeg husker for eksempel ikke hvem som vant en eneste konkurranse den kvelden.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s