Små glimt fra mitt liv – del 9

                                9. Et spesielt gjeste-værelse.

Rekkehuset vi kjøpte i Wassenaar i Nederland i 1971 var på tre etasjer og hadde garasje i første etasje. Garasjen var så romslig at vi fikk plass til caravanen der. Hvert åer vi bodde i Nederland fikk vi besøk av slekt og venner fra Norge. Ett år kom det et ektepar med to barn innom for et par overnattinger. Vi hadde bare ett gjesterom, så hvor skulle vi plassere de to barna om nettene? Etter å ha grundet på det et par dager, fant vi ut at vi jo hadde et gjesterom stående i garasjen. Barna synets dette var det flotteste gjesterommet de kunne tenke seg. Det hendte også at barna våre brukte caravanen som lekerom og de kunne invitere med seg venner og venninner dit. Men hver sommer tok vi ut caravanen og dro på tur rundt omkring i Europa i ferien. Annethvert år fikk vi forresten to uker ekstra ferie og vi fikk dekket utgiftene til hjemreisen av min arbeidsgiver.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s