Små glimt fra mitt liv – del 16

                                   16. Et morsomt bekjentskap

I begynnelsen av januar i 2004 på vår rundtur i Europa med bobil, befant vi oss i Syd-Spania. Da vi ønsket å legge noe mer av vinteren bak oss før vi kom til Frankrike og Italia, hvor vi kunne risikere kuldegrader om natten, så tok vi det rolig oppover langs kysten av Spania. Og på en innbydende campingplass mellom Alicante og Valencia, med det korte navnet Olé, valgte vi å oppholde oss i 11 dager. Og der traff vi Unni og Alf fra Svolvær. Alf var det morsomste menneske jeg noen gang har truffet og jeg har ikke ledd så mye i en sammenhengende periode som jeg gjorde de 11 dagene jeg var sammen med dem. Vi fant på noe sammen hver dag. Og hver gang vi møttes ønsket han oss godt nyttår. Og det var en elevert form for humor, det var aldri noe griseprat. Jeg skal ikke her komme med noen eksempler på hans form for humor, men bare nevne at han ikke skammet seg over sin bakgrunn. Han innrømmet at han vokste opp fattige kår. Hans foreldre var fattige, hushjelpen var fattig, gartneren var fattig og sjåføren var fattig. Vi holdt kontakten med disse to en tid etter at vi kom tilbake til Norge, men siden det ikke var noe håp om å møtes igjen, så tok dette slutt. Men jeg kommer aldri til å glemme dette ekteparet. De hadde forresten med en katt i bobilen sin.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s