Små glimt fra mitt liv – del 19

19. Artikler i bokform.

På Solkysten i Spania utgis det en mengde magasiner på forskjellige språk. Blant disse kommer det ut tre på svensk, to på dansk og ett på norsk (Det norske magasinet).

De fleste kommer ut en gang hver måned og er gratis tilgjengelige en rekke steder på Solkysten. Etter at jeg høsten 2006 gikk pilegrimsleden fra Roncevalles i Pyenéerne og til Sntiago, sendte jeg inn en rapport om turen til Det norske magasinet. Denne ble tilsynelatende godt mottatt av redaktør og lesere av bladet. Jeg forsøkte meg deretter med en ny artikkel som også ble antatt. Etter det gikk det slag i slag, og fram til og med 2016 skrev jeg fra 3 til 6 artikler hver vinter i magasinet. I alt ble det 46 artikler. Utgiveren Norrbom Marketing har selvfølgelig disse artiklene lagret i en database. Jeg gjorde en avtale med dette firmaet om å hente frem alle disse artiklene og å samle dem i en bok. Boken ble på 85 sider i A4-format og er nå ferdigtrykket.

Det finnes tre kategorier lesere av dette magasinet. Først har vi de yrkesaktive som har jobb i Spania og oppholder seg der hele året. Dernest har vi de yrkesaktive nordmenn som har jobb i Norge og som kommer til Spania fortrinnsvis om sommeren for noen ferieuker. Til slutt har vi norske pensjonister som oppholder seg i Spania fra noen måneder om vinteren og opptil hele året. Det er denne siste kategorien jeg tilhører og har mest kontakt med, så derfor kom mine artikler ut bare i vintermånedene.

************

Dette er siste innlegget i serien Små glimt fra mitt liv. Jeg vil fortsette å skrive nye innlegg hver søndag, men det blir et stort skifte av tema. Hver ny artikkel fremover vil ta utgangspunkt i en historie i Bibelen og jeg spør om det som fortelles virkelig kan ha skjedd. Analysen viser hver gang at dette er lite sannsynlig, og at det derfor er utenkelig at Bibelen er basert på åpenbaringer fra en allvitende Gud.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s