Om meg selv

John Einbu

John Einbu

Om min egen bakgrunn kan jeg opplyse at jeg har studert psykologi og realfag og har en avsluttende universitetseksamen med matematikk i hovedfag. Men mine interesser favner mye videre enn hva disse universitetsfagene skulle tilsi. I min bokhylle har jeg 44 bøker i filosofi, 169 bøker om religion (hovedsakelig religionskritiske), 102 bøker i biologi med vekt på evolusjonsbiologi (darwinisme), 44 bøker om hjerneforskning, 58 bøker om parapsykologi, 62 bøker i fysikk og astronomi, 102 bøker om historie og 25 bøker om språk. Alle disse bøkene har jeg lest. Og jeg har selvfølgelig også lest en mengde bøker som ikke står i min bokhylle. Selv har jeg utgitt 7 bøker, blant annet to i matematikk og en bok om hvert av temaene religion og bevissthet. En bok om programmering ble utgitt på et engelsk forlag. I min tid som forsker skrev jeg 16 artikler i velrenommerte utenlandske tidsskrifter. Jeg er frilans journalist i Det norske magasinet som utgis på Solkysten i Spania, og skriver årlig en artikkel i Årsskrift for Lesja historielag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s